10 måder at leve i et sundt åbent forhold

Ud i noget åbent

Hvordan man er i et sundt, åbent forhold

Ligesom ethvert forhold tager åbne forhold meget arbejde – men hvis du lægger en indsats på, kan belønningen helt sikkert være umagen værd. Her er vores top 10 tip til at komme ind på eller opretholde et eget åbent forhold.

1) Tænk over, hvad du er åben for

Før du går ind i et åbent forhold, er det virkelig vigtigt at tænke på, hvor åben du vil være. Er du åben for at kysse og kæle med andre fyre? Hvad med sex? Vil du have forhold til andre fyre eller holde tilslutninger adskilt til dit kerneforhold? Vil du have, at andre forhold kun er mellem dig og den nye fyr, eller ville din kæreste være involveret som en trekant? Du behøver ikke have alle svarene i starten, men at tænke på disse ting vil hjælpe dig med at sætte og forfine grænser, efterhånden som dine forhold skrider frem.

2) Kommunikation er nøglen

Den første morder af forhold er en sammenbrud i kommunikation. Det er meget arbejde at kommunikere i et forhold til bare en anden person, så når du tilføjer andre mennesker til blandingen, er du også nødt til at lægge en ekstra indsats for at sikre, at alle forbliver på samme side. Det kan være lidt udmattende i starten, men du finder snart din rille, når du bliver vant til at kommunikere åbent med dine partnere.

3) Hold tingene sikkert

Overvågning af din seksuelle helbred er super sindssygtigt vigtigt i åbne forhold. Homoseksuelle og bi fyre tegner sig for 80% af hiv-infektioner i New Zealand, og at have ubeskyttet sex i et åbent forhold bringer dig og alle dine partnere i fare.

At have en tæpperegel om, at kondomer og smøremiddel bruges hver gang, er den mest enkle og effektive måde at holde alle i sikkerhed på. Nogle par har en aftale om ikke at bruge kondomer med hinanden, men om altid at bruge dem uden for forholdet. Der er risici forbundet med dette, så gør din læsning, før du går ind i en opsætning som denne. Det er også virkelig vigtigt at have solid kommunikation mellem alle, så nogen af ​​jer kan fortælle de andre, om de måske er i fare og har brug for at få en seksuel sundhedscheck.

PrEP er en fantastisk måde at beskytte dig selv mod HIV, men det vil ikke beskytte dig mod andre STI’er. Så hvis du bruger PrEP og ikke kondomer, er det virkelig vigtigt at få regelmæssige STI-screeninger. En masse STI’er har ikke symptomer, så meget ofte er det bare at se på din penis eller kropshul ikke til at fortælle, om du har kontraheret noget. At få en fuld STI-skærm holder dig sund og hjælper med at forhindre, at noget overføres til nogen af ​​dine partnere.

4) Alle kort på bordet

Nogle mennesker tager en DADT (ikke spørg, fortæl ikke) tilgang til at sove sammen med andre fyre, men det er langt bedre at vænne sig til at fortælle dine partnere, hvad du har med at gøre, og på sin side vænne sig til at høre, hvad de gøre. Gory-detaljerne behøver ikke deles, men at lade hinanden vide, hvem du sover med, og hvordan det går, hjælper med at holde hver partner ansvarlig og sikker. At være åben for, hvad der foregår, er også en af ​​de bedste måder at håndtere det frygtede J-ord på.

5) Hvordan møder du andre fyre?

Er du okay med at have dit ansigt på Grindr? Hvad med at se din kærestes profil derinde? Tænk på måderne, du møder andre fyre på, og fortæl dine partnere. Ved en fejltagelse at sende din kæres hovedløse overkrop på Hornet kan det være en pinlig oplevelse.

6) Hvor møder du andre fyre?

Masser af åbne forhold involverer sex med andre fyre, og det er vigtigt at tænke over, hvor denne sex sker, især hvis du bor med en partner. Nogle par har det godt med at invitere hookups hjem, men for nogle vil det krydse en linje. Tal med din partner om, hvad der er passende, og hvad der er uden for grænserne.

7) Vær ærlig over for dig selv

At være åben for at have en oplevelse for sig selv er en ting, men at være helt cool med din partner eller partnere med den samme oplevelse kan være noget andet. Hvis du føler dig jaloux eller forvirret, er det helt okay. Vi har alle disse følelser, men vi kan ikke håndtere dem, når vi foregiver, at de ikke er der.

8) Hold din jalousi i skak

Hvis du ønsker at være i et åbent forhold, men kæmper med jalousi, er en virkelig god måde at håndtere dine negative følelser at forstå sammenblanding. Compersion er en modsætning til jalousi og beskrives ganske enkelt som “følelsen af ​​at være glad for en, der har en oplevelse, de nyder”. Masser af bøger og online ressourcer om polyamori dating diskuterer sammenblanding og giver nogle virkelig gode råd om, hvordan du kan være komfortabel med din partner, der sover sammen med andre.

9) Vær respektfuld

Det kan være sjovt at sove med fire eller fem nye fyre hver uge, men når du er i et forhold, kan disse nye datoer udgøre en masse tid, der er brugt væk fra din eksisterende partner eller partnere. Vær retfærdig over for dem, og hold dit ego i skak. Hvis du er bekymret for, hvor meget tid du bruger med andre fyre, skal du tale om det med din partner (e) og ligesom du, hvis du er i et forhold med en, som du føler forsømmer dig, skal du sørge for at trække dem op på det.

10) Indstil en timeout

Især for fyre, der er nye i åbne forhold, kan det være et meget nyttigt sikkerhedsnet at have evnen til at ringe til en timeout. Nogle gange bliver åbne forhold overvældende og indstiller en regel om, at du eller din kæreste kan kalde timeout for at sætte en pause på åbent forhold dating eller sove med mennesker uden for forholdet, som giver dig en chance for at tale disse ængstelser ud i et sikkert og behageligt rum.

Hvis du nærmer dig åbne forhold i et ansvarligt tempo, med et åbent hjerte og en ophidset ånd, kan du have fantastiske forbindelser med mennesker, masser af kærlighed i dit liv, og ja, sexen kan også være temmelig fantastisk. Hvis du ønsker at åbne dit kærlighedsliv, skal du tænke på den type åbenhed, du gerne vil have, og husk at skaffe dig nogle gratis kondomer og smøreolie, så du vil være klar til det, når handlingen starter.

Indlæg oprettet 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen